Foreningen af Hegnsyn i Danmark er nu oprettet som lukket gruppe for medlemmer og sekretærer. Du kan nemt og smertefrit blive medlem af gruppen.

Foreningen har oprettet en ”lukket” gruppe på Facebook, som kan bruges af foreningen og hegnsynsfolket til at kommunikere internt. Der er hermed skabt et forum, hvor man frit kan diskutere, rose, kritisere og oplyse om alt muligt, der har noget med hegnsyn at gøre.

Gruppen administreres af foreningens forretningsfører. For at blive optaget i gruppen, skal du blot underrette forretningsføreren, der derefter sørger for, at du bliver oprettet som medlem.

Hvis du ikke i forvejen er tilmeldt og har en profil på Facebook, kan du blot oplyse din mailadresse, hvorefter administratoren sender dig en invitation til at blive medlem.

Vi håber siden kan udvikle sig til en særdeles god og konstruktiv kommunikationsplatform, hvor eksempelvis foreningen kan udsende indkaldelser til møder, kursus og andet, herunder kursusmateriale mv. Samtidig kan/bør det kunne udvikle sig til et levende debatforum for medlemmerne.

Vi ser frem til at høre fra jer og få gang i løjerne.

Bent Jensen
Forretningsfører