📢 Velgennemført begynderkursus for Hegnsyns medlemmer og Sekretærer! 🌟

Vi er glade for at kunne meddele, at det første begynderkursus “Keep it simple” , der blev afholdt lørdag den 17. juni 2023, var en succes! Kurset var specielt designet til nye hegnsynsmænd og -sekretærer for at sikre en solid forståelse af deres opgaver og ansvar. Vi var begejstrede for at se deltagelsen af 9 kursister, der aktivt engagerede sig i programmet.

Kurset blev afholdt i det idylliske Huset Middelfart, der er centralt beliggende i Middelfart. Deltagerne nød godt af en behagelig atmosfære og en velorganiseret dagsorden, der dækkede alle relevante emner.

Dagen startede med en hyggelig morgenmad og kaffepause kl. 08:30 for at skabe en behagelig start på dagen. Derefter blev kursisterne officielt budt velkommen, og forventningerne til dagen blev afstemt kl. 09:00.

Programmet var omhyggeligt sammensat for at dække både før, under og efter aspekterne af hegnsynsopgaverne. Deltagerne fik mulighed for at lære om vigtige emner, herunder modtagelse og håndtering af henvendelser fra borgere, forberedelse til sager, gennemførelse af hegnsynsforretninger, konflikthåndtering og klargøring af sagens faktuelle oplysninger. Under frokosten gav det deltagerne en mulighed for at netværke og udveksle erfaringer.

Efter frokost blev der fokuseret på, hvordan man skriver afgørelser, der tager hensyn til gældende lovgivning og praksis. Desuden blev deltagerne bekendt med udførelsen af afgørelser og betydningen af §44. Her efter fik deltagerne en rigtig case at arbejde med, og som de alle gennemførte. Alt i alt en en god dag.

Vi ønsker at takke alle kursisterne for deres entusiasme og aktive deltagelse i dette vellykkede begynderkursus for Hegnsyns medlemmer og Sekretærer. Vi ser frem til at se jer igen til et af vores næste kurser.